UČESTVUJ U PLAĆENOM ISTRAŽIVANJU TRŽIŠTA


Nemačka kompanija Whitepinsplus se bavi istraživanjem tržišta za velike svetske kompanije koje inače izdvajaju ogroman novac (milijarde eura) raznim agencijama za ta istraživanja. 



Besplatnim učlanjenjem u Whitepinsplus preko e-mail-a osobe koja te je uputila na sajt www.whitepinsplus.com i mi dobijamo mogućnost da učestvujemo u tom istraživanju i da za to budemo plaćeni.
Nakon uspešne registracije i verifikacije vaših dokumenata, vi dobijate opciju da između dve ponuđene slike na kojoj se nalaze proizvodi raznih kompanija prostim klikom na jednu od te dve izaberete koja vam se više sviđa i ujedno odradite i vaš dnevni zadatak. 
Na osnovu ovih mišljenja korisnika o njihovim proizvodima te kompanije će znati u kom pravcu treba da ide njihova proizvodnja, razvoj, marketing...

NAPOMENA: u donjem delu stranice ostaviću vam uputstvo za registraciju korak po korak u slikama.

Na početku ćete dobijati po dva para slika da odradite a kasnije i više ali ćete više biti i plaćeni. 
Početna dnevnica po urađenom zadatku je 2 eura i određeni broj tzv. milja (poena) koje posle 90 dana možete pretvoriti u novac
Čitav posao traje samo par minuta i nećete ga ni osetiti ali je potrebna upornost i strpljenje.
Za svakog člana koji se besplatno učlani preko vas prostim upisom vaše e-mail adrese prilikom registracije on dobija nagradno 10 a vi 25 milja posle njegove verifikacije dokumenata.

NAPOMENA - nemojte se samo registrovati jedni na druge ako ste na istoj adresi stanovanja jer to piše u uputstvu na sajtu Whitepinsplusa, biće problema zbog toga kada dođe momenat isplate. Ako ste se npr. vi prvi registrovali u kući na Whitepinsplus nek se onda vaši ukućani registruju na nekog sa druge adrese stanovanja. 


Što veći broj sakupljenih milja brže će dnevnica rasti i mi ćemo posle 90 dana ako smo bili vredni imati istu pristojno visoku od koje onda možemo uzimati svakodnevno od 10% do 100%. Sami određujemo procenat koji želimo za taj dan da uzmemo a imamo u svojoj internet kancelariji i tabelu koja simulira dnevni i ukupni procenat zarade pa možemo eksperimentisati. Preporučljivo je uzimati 10% ponekad i 20% od dnevnice na osnovu simulacija nekih korisnika u tabeli da bi vam novac pristizao a opet da vam milje ne bi vremenom opadale a samim tim i zarada. Milje znači pored urađenih dnevnih zadataka dodatno dobijamo i učlanjenjima novih korisnika preko naše email adrese a iste se mogu i kupiti preko sajta.

Izgled tabele:



Simulacijom na tabeli videćemo da nam se milje nakon 90 dana počnu oduzimati i to kako smo ih dobijali do 90 dana, znači 91 dan oni će nama oduzeti onih 111 milja koje su nam poklonili prvi dan rada u WhitePinsu pa će nam 92 dan oduzeti 30 milja što smo dobili 2 dan u WhitePinsu kao stimulaciju za učlanjenje 20 od njih i 10 što smo se učlanili preko nečije email adrese i tako nam se skidaju stalno milje posle 90 dana kako smo ih dobijali do 90 dana, npr. 5 dan smo učlanili nekoga i dobili smo 25 milja za to i 2 milje zarade što smo kliktali slike nama će se 95 dan oduzeti od ukupno stečenih milja tih 27 koje smo dobili taj 5 dan, nama naravno nakon 90 dana ide dnevnica i prebacuje te oduzete milje ali onda ako želimo da nam vremenom stalno ne padaju milje i dnevnica nakon 90 dana najbolje da uzimamo 10% ili ponekad 20% od dnevnice svaki dan a možemo npr 1 dan da uzmemo 50% pa sledećih 3 ništa to je već na nama, zato nam je i data tabela da vršimo simulaciju šta bi bilo u budućnosti kad bi uzimali npr. 10% šta kad bi uzimali npr. 25% itd...








Tabela i kalkulacije (primer bez referala):                             




Isplate počinju kao što sam gore pomenuo 90 dana nakon registracije i početka istraživanja i vrše se preko bankovnog računa, Pay Pal-a a za Srbiju trenutno preko Skrilla (bivši moneybookers). 
Isplate se vrše 2 puta mesečno i to od 5-og do 20-og u mesecu + 5 radnih dana





NAPOMENA: ne morate otvarati odmah Skrill račun ako ga nemate (ali upišite svoju email adresu ispod Skrilla u roku od 30 dana od registracije u Stammdaten 2 u Whitepins+ i za to dobijate nagradnih 20 milja a tu email adresu koristite isto i pri registraciji na sam Skrill) nego to možete uraditi i pre isteka 90 dana od početka rada ili pre mogućnosti isplate.
Dole kod uputstva za registraciju u Whitepinsplus sam vam ostavio i uputstvo u vezi otvaranja i Skrill računa
Sajt je inače na nemačkom i engleskom pa možete da birate jezik koji vam više odgovara a tu sam i ja da pomognem oko snalaženja.

Registraciju ako vam predstavlja neki problem možemo odraditi i zajedno preko skajpa, facebook-a, telefonom ili vam mogu direktno pomoći i preko team viewera ako želite.

Možete ako želite (nije obavezno) da se učlanite ili ću vas ja ubaciti u naše Whitepins+ facebook grupe nakon registracije gde možete dobiti sve dodatne informacije koje vas interesuju, iskustva članova, novosti sa Whitepinsa, dokaze o isplatama onih koji ovaj posao rade duže od 90 dana itd... Dole pri dnu strane sam ostavio linkove za te grupe.


E-MAIL za registraciju: delmiki75@gmail.com


UPUTSTVO ZA REGISTRACIJU KORAK PO KORAK U SLIKAMA:


Registrujete se kao što smo rekli preko sajta www.whitepinsplus.com gde prvo odaberete jezik pa dugme za besplatnu registraciju.



Tada dobijate sledeći prozor kao na slici i pratite uputstva sa slike:

 
U polje email sponzora upišite: delmiki75@gmail.com


Kada završite registracioni proces idite na svoj e-mail i potvrdite registraciju. 
Ako niste dobili konfirmacioni link na svoj mail za potvrdu registracije isti možete zatražiti, idite na sajt http://www.whitepins.com i pojaviće vam se sledeći prozor:

   Onda se ulogujemo sa svojim mailom i lozinkom:


Onda idite na my profile:


 
Pojaviće vam se sledeći prozor. Pošto vam je Personal Data 1 već popunjen idite na "Personal Data 2" gde označite željeni način isplate, korisnici iz Srbije trenutno mogu da odrede opciju Skrill (bivši moneybooker) jer on vrši isplate za Srbiju i dole upišete Skrill adresu.
Ako nemate otvoren Skrill nalog isti se jednostavno otvara na njihovom sajtu:

Ako vam treba pomoć oko otvaranja i tog naloga možete me kontaktirati.


Kada ste popunili idete na save preferences
i vratite se na „Personal Data 1“ da odradimo upload  dokumenata. 
Kliknete na označeno donje dugme kao na slici...



 
... i pojaviće vam se prozor gde idete na odaberi datoteku i odaberete skeniran dokument koji imate sačuvan u kompjuteru. 
NAPOMENA - ako nemate skener slikajte svoja dokumenta mobilnim ili fotoaparatom ali da podaci budu vidljivi i tako pošaljite.
Potrebna je skenirana lična karta (ako je čipovana onda pošaljite isčitanu skeniranu kopiju jer se na njoj vidi adresa) sa jedne i druge strane ili skenirani pasoš (strana gde je vaša slika, ime i prezime, adresa...) i neki račun od komunalija koji glasi na vaše ime da se potvrdi vaš identitet i adresa a ako nijedan račun ne glasi na vas može i bilo koji blok račun iz butika, bilo koje prodavnice na kome imate ime, prezime i adresu, izvod iz katastra, skeniran nalog za uplatu što ste plaćali bilo šta....
Dokumenta neka budu skenirana u formatu jpg kao slika.
Dokumenta se inače traže kao dokaz da je u pitanju živa osoba a ne neki kompjuterski program ili bot (kako kompjuterski program da skenira i aploaduje dokumenat) koji klikće na slike, onda istraživanje ne bi bilo validno i ne bi se znale želje i mišljenja pravih kupaca o nekim proizvodima.

Prvi odabir datoteke ide jedna strana lične karte, drugi odabir druga strana i treći odabir jedna strana bilo kog drugog dokumenta

Kada završite sa odabirom dokumenata kliknete na donje dugme „Hochladen“ kao na slici dole da izvršite upload dokumenata

Nakon toga Whitepinsplus će izvršiti verifikaciju i obavestiće vas kao na slici dole...

 
Nakon toga opet odete na My Account i kliknete dole kao na slici na "do your work"


Pojavljuje vam se novi login prozor gde unosom
vašeg emaila i lozinke dolazite do svojih zadataka


 
Ocenjujete slike koje vam se više sviđaju klikom na lepšu sliku. Dole su prikazana 2 primera.
Dva puta da odaberete je dovoljno ali možete oceniti i više slika ali vam to neće biti plaćeno.
Sutradan vam se za to učitaju 2 eura i 2 milje (poena).



U sledećem prozoru pod My Account videćete odrađen zadatak za taj dan



Ako želite da promenite svoje ime, lozinku, jezik, obaveštenja ili da ugasite nalog na Whitepinsu idete na: http://whitepins.com/settings


 
NAPOMENA: Za verifikaciju dokumenata prilikom registracije dobijate odmah 20 milja i za registraciju preko nečijeg emaila dodatnih 10 znači ukupno 30 dok za dovođenje novog člana dobijete 25 milja koje se pojave kod vas u internet kancelariji u statistics pod my profile. 



SREĆAN RAD U WHITEPINS+


 
Moje ime na Skype:   kimica75

Moj facebook nalog:

 https://www.facebook.com/profile.php?id=100008408172080


E-mail adresa: delmiki75@gmail.com
 
NAKON REGISTRACIJE PRIKLJUČITE SE  NAŠIM FACEBOOK GRUPAMA: